domingo, 19 de julio de 2015

La Pobla 2015 / Salutació del Alcalde ( català )

  
Salutació


Benvinguts al XXV Obert Internacional d'Escacs de la Pobla de Lillet.

   Us n'adoneu? Ho he dit com si res... i són 25 anys seguits, un quart de segle, alguns... pocs jugadors que ens visitaren han estat incondicionals a aquesta cita, i ells han fet imprescindible guardar en el seu calendari particular un raconet per no oblidar que avui toca venir a la Pobla de Lillet, i també és mèrit d'ells el recomanar a altres amics seus que vinguessin, el boca a boca ha estat una clau d’èxit, però això no existiria sense l'esforç d'unes persones que organitzen i sobretot s'esmercen en el bon tracte vers als jugadors i famílies ·que per uns dies seran els convidats a gaudir de la nostra hospitalitat.

      La imatge que hem donat és el millor aval per aconseguir arribar als 25 anys d’història i ja, som i sou reconeguts internacionalment , som referents en molts aspectes i ara ho diem de tot cor als membres de l'organització i aquelles persones que no se les veu però n..., heu fet de la vostra humilitat la més gran virtut per aconseguir grans fites.

     Som on som gracies a vosaltres, a les bambolines del Torneig i a la XV Partida Vivent, en elles s'hi amaguen dones i homes que fan possible qualsevol repte que es proposin, avui en aquesta portada del programa no vull obviar aquest aspecte que és per a mi el nervi principal en que se sustenta aquest esdeveniment.

     Sols em manca donar les gracies a un munt de persones que han pas­sat pel vostre Club des del fel dia en que vàreu començar aquest Open, han estat moltes i d'un gran valor humà, i a totes elles el nostre reconeixe­ ment.

     Convidar a la participació a tots els visitants i jugadors que aquests dies ompliran la nostra Vila, desitjar-los encert en la competició i nosaltres vetlla­ rem per fer-los agradable i acollidora  la seva estada

L'Alcalde: Vicenç Linares i Clota





                                                     

No hay comentarios:

Publicar un comentario